ALİAĞA BELEDİYESİ'NDEN "ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO PAZARI"

Aliağalı çocukların sanatla iç içe sosyal bir hayata sahip olmalarını amaçlayan Aliağa Belediyesi, bu kapsamda “Çocuklar İçin Tiyatro Pazarı”nı başlatıyor

Editör: Aliağa Medya
15 Şubat 2019 - 15:41


Aliağalı çocukların sanatla iç içe sosyal bir hayata sahip olmalarını amaçlayan Aliağa Belediyesi, bu kapsamda “Çocuklar İçin Tiyatro Pazarı”nı başlatıyor.


Aliağalı çocukların kültürel ve sanatsal etkinliklerle verimli bir hafta sonu geçirmelerini hedefleyen Aliağa Belediyesi, birbirinden eğlenceli sanatsal etkinlikleri miniklerle buluşturacak. Etkinlikler kapsamında çocuk tiyatrosundan kukla gösterilerine yüz boyama atölyesinden animasyon şovlara kadar birçok sanatsal aktivite çocuklar için gerçekleştirilecek.

Aliağa’nın maviyle yeşili buluşturan 72 dönümlük sosyal donatı alanı Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda kurulan geçici gösteri merkezinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler çocuklara keyifli bir o kadar da verimli bir hafta sonu yaşatacak.

TÜM ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ
Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikler 17 Şubat 2019 Pazar günü başlayacak ve 24 Şubat-3 Mart-17 Mart tarihlerinde de çocukların beğenisine sunulacak. Etkinlikler kapsamındaki tüm tiyatro gösterimleri 13.00 ve 15.00 saatleri olmak üzere iki seansta minik izleyicisiyle buluşacak. Etkinlikler süresince de çocuklara pamuk helva, süt ve kek ikramları yapılacak.

“ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO PAZARI” ETKİNLİK TAKVİMİ
“Çocuklar İçin Tiyatro Pazarı” kapsamında gerçekleştirilecek olan tiyatro oyunlarının saat ve tarihleri şöyle;

17 Şubat 2019 Pazar
Renkli Balık, Yeni Dünyalar Kaşifi
24 Şubat 2019 Pazar
Anne
3 Mart 2019 Pazar
Ormanın Gücü
10 Mart 2019 Pazar
Deniz’in Oyunculuk Seçmesi