Aliağa Belediyesi yabani ot ve haşere İle mücadelerine aralıksız devam ediyor

Aliağa Belediyesi yabani ot ve haşere İle mücadelerine aralıksız devam ediyor

Aliağa Belediyesi yabani ot ve haşere İle mücadelerine aralıksız devam ediyor
Editör: Aliağa Medya
23 Mayıs 2020 - 12:31

Aliağa Belediyesi bir yandan korona virüse karşı dört bir koldan mücadeleyi sürdürürken ,  yol ve kaldırım kenarlarında bulunan yabani otları temizliyor, mikroplara karşı da haşereler ile mücadeleri  aralıksız devam ediyor.

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte kent genelindeki cadde, sokak ve bulvarların refüjleri ile kaldırım ve yol kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan yabani otlar temizlenirken, park ve bahçelerde oluşabilecek haşerelere karşı da ilaçlama çalışmaları sürdürülüyor.
 
“Aşağışakran Mahallesi  Sokakları Temizlendi “
 
Aşağı Şakran Mahallesinde kaldırım ve yol kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan yabani otlar  Belediye ekipleri tarafından  temizlendi. Yapılan temizlik çalışmalarında emeği geçenlere Aşağışakran mahallesi muhtarı .Rafet Sever teşekkür etti.

Muhtar Rafet Sever  konu ile ilgili sosyal medya hesabında şu paylaşımda bulundu

“Aşağışakran sokaklarının ot temizliğini yapan Aliağa Belediyemiz çalışanlarına en başta Belediye Başkanımız Serkan Acar ve müdüründen işçisine tüm çalışanlarına teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar dilerim.” İfadesini kullandı
Belediye ekipleri, yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışmalarına kent merkezi ve çevre mahalleler ile ihtiyaç duyulan tüm noktalarda periyodik olarak devam  edileceği öğrenildi.