Aliağa Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclisi Toplanıyor

Aliağa Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclisi Toplanıyor
Editör: Aliağa Medya
03 Nisan 2023 - 22:07
Aliağa Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 4 Nisan 2023 Salı günü saat 18.00’de yapılacak. Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirilecek toplantının gündeminde 14 madde yer alıyor.

Belediye Meclis Salonu’ndaki oturum, 7 ve 10 Mart 2023 tarihli meclis tutanağının okunup onaylanmasıyla başlayacak. Ardından Başkanlıktan Gelen Önergeler ile Komisyondan Gelen Raporlar meclis üyelerinin görüşüne sunulacak. Nisan Ayı Olağan Meclisinde; 2022 Yılı Faaliyet Raporu görüşülerek Denetim Komisyonu Raporu Meclisin Bilgisine sunulacak. Gizli oylama ile encümen üyelerinin seçimi yapılacak. Ayrıca, görev süresi dolan zorunlu komisyonlar; İmar Komisyonu, Plan, Bütçe Komisyonu ile belediye bünyesinde 2023 yılı içinde kurulması istenen komisyonlar belirlenecek.

ALİAĞA BELEDİYESİ WEBTV CANLI YAYINLAYACAK
Aliağa Belediye Meclis toplantısı, Aliağa Belediyesi kurumsal internet sitesi www.aliaga.bel.tr ’den ve Aliağa Belediyesi webtv’nin www.youtube.com/aliagatv adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Nisan Ayı Olağan Meclisi, toplantıya katılmayan meclis üyelerinin mazeretlerinin oylanması ve bir sonraki meclis toplantı gününün belirlenmesiyle son bulacak.