Aliağa Belediyesi'nden Can Dostlar İçin Seferberlik

Aliağa Belediyesi’nden can dostlar için seferberlik

Aliağa Belediyesi'nden Can Dostlar İçin Seferberlik
Editör: Aliağa Medya
11 Nisan 2020 - 17:44

Aliağa Belediyesi, sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından ivedilikle sürdürdüğü çalışmalarda mama ve su bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını da unutmuyor. Aliağa Belediyesi Veterinerlik Birimi bugün saat 13.00’ten itibaren merkez ve dış mahallelerde sokaklarda yaşayan can dostlarına mama ve su dağıtımı yapacak. Dağıtımlar hafta boyunca periyodik olarak sürecek.

Koronavirüs tehdidiyle mücadele kapsamında kentin dört bir yanında periyodik olarak mama ve su dağıtım gerçekleştiren Aliağa Belediyesi, sokağa çıkma yasağı süresi boyunca sevimli dostlarımızın yanında olmaya devam edecek. Ekipler tarafından Aliağa’nın tüm mahallelerinde gerçekleşecek çalışmalarda sevimli dostların tüm yaşamsal ihtiyaçları karşılanacak. Vatandaşlar, Hilal Masa ALO 153 hattını arayarak ya da 0530 277 22 22 numaralı WhatsApp hattına mesaj göndererek ihtiyaç sahibi sokak hayvanlarını bildirebilecek.

 

CAN DOSTLARIMIZ İÇİN VETERİNER KLİNİKLER GÖREVLERİ BAŞINDA

Bu süreçte ilçelerdeki sokak hayvanlarının ya da bakıma muhtaç can dostların bakımı ve beslenmesi için veteriner klinikler hizmet vermeye devam edecek.

Bu kapsamda Aliağa’da veterinerlik hizmeti vermek üzere Aliağa Belediyesi Veterinerlik birimi ile birlikte 11 Nisan 2020 Cumartesi günü Onur Veterinerlik Kliniği (Tel No: 0532 424 3898), 12 Nisan 2020 Pazar günü ise Vet-Aliağa Kliniği (Tel No: 0537 045 7754) hizmetlerini sürdürecek.