ALİAĞA BELEDİYE ZABITASI'NDAN YILBAŞI DENETİMİ

  Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yeni yıla saatler kala denetimlerini sıklaştırdı

Editör: Aliağa Medya
31 Aralık 2018 - 17:18
 

Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yeni yıla saatler kala denetimlerini sıklaştırdı.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2019’un arifesinde “Yılbaşı” denetimleri yaparak ilçedeki tekel bayilerini mercek altına aldı. Yapılan denetimlerde içkili mamullerin sahte olup olmadıkları ve son tüketim tarihlerine uygunluk, işyerinin ticari faaliyet gösterebilmesi için temin etmesi gereken belgeler gibi konular titizlikle incelendi.


Yılbaşı öncesi gıda güvenliği hususunda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına çalışmalarını aralıksız sürdüren zabıta ekipleri; Etiketsiz ürün satın alınmaması ve ambalajı bozulmuş, son kullanma tarihi geçmiş, etiketi uygun olmayan ürünlerden kaçınılması gerektiği bilgisini verdi.

ALİAĞA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRÜ KÜRŞAT BAHADIR TURAN: “DENETİMLERİMİZİ ÖZEL GÜNLERDE SIKLAŞTIRIYORUZ”
Aliağalı vatandaşların huzur ve mutluluğu için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaya devam edeceklerini belirten Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Kürşat Bahadır Turan, “Vatandaşımızın sağlığı ve huzuru için periyodik olarak yaptığımız denetimlerimizi özel günlerde sıklaştırıyoruz. Halkın sağlığını doğrudan ilgilendiren birçok işyerini denetleyen ekiplerimiz özellikle bayramlar ve yılbaşı öncesinde denetimlere ağırlık veriyor. Vatandaşlarımız bu yılbaşında da alış veriş esnasında aldıkları ürünlerin ambalajlarına, etiketlerine ve son kullanma tarihlerine dikkat etmelerini tavsiye ediyoruz” dedi.