Aliağa Belediye Helvacı spor: 7- Dikili Çandarlıgücü :0

İzmir Süper Amatör Lig Kırmızı Grup 20

Aliağa Belediye Helvacı spor: 7- Dikili Çandarlıgücü :0
Editör: Aliağa Medya
11 Şubat 2019 - 02:45
İzmir Süper Amatör Lig Kırmızı Grup 20. Haftasında  Dikili Çandarlıgücü’nü   konuk eden  Aliağa Belediye Helvacı spor, rakibini 7-1 mağlup etti.



Helvacı mahallesi  stadında oynanan  karşılaşmaya hızlı ve istekli başlayan ev sahibi takım  Aliağa Belediye Helvacı spor  maçın 3 ve 8. dakikasında Abdülkadir Çelikkaya’nın golleri ile 2-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarında  Aliağa BLD. Helvacı spor   geliştirdiği ataklar sonucunda 31 ve 43’de Mehmet Ateş İle 44. Dakikada  Ali Osman Gündoğdu’nu attığı gollerle   5-0  skorla maçın   ilk yarı Aliağa Belediye Helvacı Spor üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda etkili futbolunu sürdüren Aliağa  Helvacı   Belediyespor, 50. Dakikada  Can Güler’in attığı golle  farkı 6’ya çıkarttı.  Konuk  takım oyuncusu   Atakan Duran’nı  70 dakikada  attığı  golle  Dikili Çandarlıgücü, farkı 5’e indirse de 73’dakika’ da   Helvacı spor Mehmet Ateş attığı  golle  karşılaşmadan 7-1 galip ayrılan taraf  Aliağa Belediye Helvacı spor oldu. Bu galibiyetle Aliağa BLD. Helvacı spor, 41 puana yükselip,  ligde 2. sıraya da yer aldı .Dikili Çandarlıgücü ise 22 puanda kalarak 11. sıraya düştü.