Aliağa Belediye Başkanı Serkan  Acar  mazbatasını Bahçeli'ye götürdü

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İzmir’in Aliağa Bergama ,Kınık, Kiraz ve Bayındır ilçelerinde seçimi kazanarak Belediye Başkanı olan Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkanları, mazbatalarını

Aliağa Belediye Başkanı Serkan  Acar  mazbatasını Bahçeli'ye götürdü
Editör: Aliağa Medya
17 Nisan 2019 - 01:40
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İzmir’in Aliağa Bergama ,Kınık, Kiraz ve Bayındır ilçelerinde seçimi kazanarak Belediye Başkanı olan Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkanları, mazbatalarını almalarının ardından ilk toplu ziyaretlerini Anıtkabir’e gerçekleştirirken, Program sonrası Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar , İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, ve Aliağa ilçe başkanı   Abdurrahim Aydemir ile beraber MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi parti genel merkezinde ziyaret etti.

Aliağa’da MHP parti  adına Cumhur İttifakı’nın adayı olarak seçimi kazanan ve ikinci kere Belediye Başkanı seçilen Serkan Acar mazbatasını MHP Lideri Devlet  Bahçeli'ye götürdü.

Genel merkezdeki    görüşmede İzmir Milletvekilleri Tamer Osmanağaoğlu ve Hasan Kalyoncu ile İzmir İl Teşkilat Başkanı Bahadır Altınkeser  hazır bulundu.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar görüşmeyi sosyal medya sayfasından “Aliağalı vatandaşlarımızın teveccühleri ile bir kez daha aldığımız mazbatamızı liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyfendiye takdim ettik. Hayır dualarını esirgemeyen liderimizin gösterdiği yolda üretken belediyecilik anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” Notuyla duyurdu.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, iç mekan