ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR, KAMYONCU ESNAFIYLA BULUŞTU

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, S

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR, KAMYONCU ESNAFIYLA BULUŞTU
Editör: Aliağa Medya
14 Mart 2019 - 23:07

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, S.S 32 Nolu Aliağa Kasalı Kamyoncular Tankerciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti. Kamyoncu esnafı ile bir araya gelen Başkan Serkan Acar, çevre yolunun tamamlanması ile birlikte çevre yoluna yakın içesinde sosyal yaşam alanlarının da bulunduğu Aliağa’ya yakışır nitelikte 160 dönümlük bir kamyon garajı yapacaklarını söyledi.


Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı kooperatif Başkanı Savaş Uzun ile birlikte yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Uzun, kamyon garajına yapılan asfaltlama çalışmalarından ve kooperatife verdiği desteklerden ötürü Başkan Serkan Acar’a teşekkür etti.


BAŞKAN SERKAN ACAR: “ALİAĞALILAR ALİAĞA’DA DAHA FAZLA VAKİT GEÇİREBİLSİN DİYE BİRÇOK PROJEYE İMZA ATTIK”


Başkan Serkan Acar, kooperatif ziyaretinin ardından kamyoncu esnafı ile buluştu. Beş yıllık süreçte kamyon garajının eksiklerini gidermek için önemli bir çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Serkan Acar, “Gayemiz, ülkemizin farklı bölgelerinden gelerek Aliağa’yı yurt edinen vatandaşlarımızın daha güzel sosyal olanaklara sahip olmasıdır. Bu kapsamda son beş yıldır büyük bir çalışma içerisinde olduk. Aliağalılar Aliağa’da daha fazla vakit geçirebilsin diye Ağapark’tan Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’na kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Aliağa Gençlik Merkezi ve Yeni Mahalle’de yapımı devam eden 110 dönümlük sosyal yaşam alanı Kent Parkı Aiolis Kent Belleği ve Anı Evi için de sona yaklaşılıyor” dedi.


ALİAĞA’YA 301 YATAKLI A SINIFI YENİ DEVLET HASTANESİ


Aliağalıların en çok merak ettiği yeni devlet hastanesi projesi hakkında da bilgi veren Başkan Serkan Acar, “Halkımızın en önemli sorunlarından bir tanesi de kentimizde tam teşekküllü bir hastanenin olmamasıydı. Bu konuda yaptığımız görüşmeler neticesinde yakın bir zamanda Aliağamız 301 yataklı A sınıfı bir devlet hastanesine sahip olacak. Biz belediye olarak yer tahsisini yaptık. Hastane iki yıllık bir süreçte hizmete açılacak” dedi.


 ALİAĞA’YA TÜRKİYE’NİN DÖRDÜNCÜ MESLEK HASTALIKLARI HASTANESİ


Aliağa Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi arasında yapılan işbirliği neticesinde Çaltılıdere bölgesinde meslek hastalıkları hastanesinin kurulacağına da değinen Başkan Serkan Acar, “Türkiye’nin Ankara, İstanbul ve Zonguldak’tan sonra dördüncü meslek hastalıkları hastanesi Aliağa’ya kurulacak. Yine belediye olarak yer tahsisini yaptık. Dokuz Eylül Üniversitesi rektörlüğü hastane temelinin bir an önce atılması noktasında çalışmalar yapıyor. Hastanenin yıl sonuna doğru faaliyete geçmesi bekleniyor” dedi.


ALİAĞA TRAFİĞİ BATTI ÇIKTI İLE NEFES ALACAK


Battı çıktının ve çevre yolunun tamamlanması ile birlikte Çanakkale yolundaki trafiğin büyük ölçüde çözüme kavuşacağının altını çizen Başkan Serkan Acar, “Çevre yolunun açılışı 9 Eylül’de gerçekleştirilecek. Eski garaj mevkiine battı çıktı yapılması konusunda bir arzumuz vardı. Tüpraş kavşağından başlayarak emniyete kadar yolun yere alınması Aliağa trafiğine nefes aldıracak. Karayolları ihaleleri tamamladı. Bu yıl içerisinde çalışmalar başlayacak” dedi








Cumhur İttifakı MHP Aliağa belediye Başkan Adayı Serkan Acar

#Aliağa #AliağaBelediyeBaşkanAdayı #yinedenserkanacar