Aliağa Avcılar ve Atıcılar Derneği'nde Mehmet Candan 4. kez başkan

Aliağa Avcılar ve Atıcılar Derneği'nde Mehmet Candan 4. kez başkan
Editör: Aliağa Medya
28 Şubat 2022 - 00:51
İzmir’in Aliağa İlcesin de Avcılar ve Atıcılar Derneği  Başkanı Mehmet Candan  dördüncü kez güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.
 Sanatlar caddesinde bulunan Dernek Lokalinde  yapılan genel kurul toplantısında genel kurul toplantısında, saygı duruşu, Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi.  Uzun süredir  Aliağa  Avcılar ve Atıcılar derneği  Başkanlığı üstlenen  Mehmet Candan,  yeniden güven tazeleyerek dördüncü kez aynı göreve seçildi. 105 üyesi bulunan Aliağa Avcılar ve Atıcılar Derneğin seçimin ardından bir konuşma yapan mevcut başkan Mehmet Candan  “Rabbim makamdan güç alanlardan değil, makama güç katanlardan eylesin, Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada örgütlü bir şekilde faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi derneğimizi amacı doğayı ve canlıları koruyabilecek, sürdürülebilir avcılığın devamı için bilinçli ve bilgilendirilmiş avcılar yetiştirmektir. Bizler Doğayı ve doğal yaşamı seviyoruz. Avcının bir doğa dostu olduğunu göstermek ve genç nesilleri avcılık ve atıcılığa yönlendirmek, ata sporumuz olan avcılığa gençlerimizi getirerek, kötü alışkanlıklarından uzak durmalarını sağlamak olacaktır.
Beni bu onurlu göreve tekrar layık gören ve bugüne kadar gerek şahsıma, gerek derneğimize her türlü maddi ve manevi destekte bulunan tüm dostlarıma şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Herkesin Mirac Kandilini kutluyorum ” dedi.
Mehmet Candan  Başkanlığı'ndaki Aliağa Avcılar ve Atıcılar Derneği  yönetimi ise, Atilla Yılmaz ,Mehmet Ali Esen ,Hüseyin Kaçmaz, Burak Bursalı oluşurken, Derneğin  Denetim kuruluğuna İbrahim Tufan,Vasfi Kınabaş seçildi
 Programa  Aliağa Belediye Başkanı  Serkan Acar, Aliağa Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı  Serdar Berk ve yönetim kurulu üyeleri  , Aliağa Belediyesi Personel Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt ve  dernek üyeleri katıldı.