Aliağa Alp Oğuz Anadolu Lisesi'nde 18 Mart Hayrı

Aliağa Alp Oğuz Anadolu Lisesi'nde 18 Mart Hayrı
Editör: Aliağa Medya
20 Mart 2022 - 01:19
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü kapsamında Aliağa Alp Oğuz Anadolu Lisesi  okul müdürü Ali Gürlek  İle öğretmenler ve Öğrenciler   anma programı düzenleyip lokma hayrında bulundu.
Günün Anlam ve öneminin belirtilmesinin ardından Tarihte eşine az rastlanır en büyük kahramanlık destanlarından biri olan Çanakkale Zafer’imizin 107 .yıldönümünde Aliağa Alp Oğuz Lisesi’nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla hayır dualarıyla Lokma Günü düzenlendi
541 öğrencinin eğitim gördüğü lisede öğrencilere üzerinde yaşadığı toprağı vatan yapma ve bağımsızlığımız uğrunda tek yürek olmanın bilinci aşılandı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Alp Oğuz Anadolu Lisesi Müdürü Ali Gürlek, “Çanakkale Zaferi’nin 107.yıldönümünde Çanakkale Zaferini Kutlamak ve Şehitlerimizi Anmak maksadıyla bir program düzenlenmiş ve programın ardından şehitlerimiz için lokma hayrında bulunuldu. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Akyüz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, MHP İlçe Başkanı Nuray Aydemir ve okulun yapımını sağlayan Turgut Oğuz’un katıldığı program sonunda okulun bütün öğrencilerine ve katılımcılara lokma dağıtıldı. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş gazilerimizi ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.” Dedi.