Aktif Radyo Kuruluşunun 30. Yılını Kutladı

Aktif Radyo Kuruluşunun 30. Yılını Kutladı
Editör: Aliağa Medya
27 Ocak 2024 - 13:40
24 Ocak 1994 tarihinde kurulan Aktif Radyo, 30. Kuruluş yıl dönümünü Yeni Şakran’da bulunan Bozburun Restoranda düzenlenen programla kutladı.
91.7 Frekansıyla Aliağa, Bergama, Çandarlı, Menemen, Yeni Foça merkezleriyle çevrelerine, .aktiffm.com.tr adresinden de tüm dünyaya yayın yapan Aktif  Radyo’nun 30. kuruluş kutlamasına, Aliağa Kaymakamı Zekeriya GÜNEY,  Aliağa Belediye Başkanı Serkan ACAR, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü M. Ömür AVCI, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer ERTÜRK ve yerel basın mensupları katıldı.
Yönetim Kurulu Başkanı Murat ÖZTÜRK yaptığı konuşmada “ Sayın Kaymakamım, kıymetli belediye başkanım, değerli konuklar, 
24 OCAK 1994 tarihinde kurulan Aktif Radyo’nun 30. kuruluş yıldönümü programına hoş geldiniz, davetimize katılmanız Aktif Radyo ailesi olarak bizleri çok mutlu etti.
30 yıldan bu yana sadece Aliağa’da değil, Kuzey Ege bölgesinin tamamında yayın yapmaktayız. En sevilen ve popüler müziklerin yer aldığı yayınlarımız ve tarafsız habercilik anlayışımızla sesimizi, 91.7 frekansı üzerinden bölgemize ulaştırıyoruz. Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Aktif Radyo, gelişen ve büyüyen Aliağa’nın en güçlü sesi oldu, bundan sonra da ilkelerine bağlı kalarak, yayınlarına devam edecek.
Radyomuzun 30. Kuruluş yıldönümü programına katılımınız için tekrar teşekkür ediyor, nice 30 yılları siz dostlarımızla birlikte kutlamayı diliyorum, teşekkür ederim” dedi.
Pasta kesimi öncesinde konuşan Aliağa Kaymakamı Zekeriya GÜNEY “Çok saygıdeğer konuklar, gerçekten 30 yıl çok uzun bir süre. 30 yıl boyunca kesintisiz bir şekilde gerek Aliağa’mıza gerek Kuzey Ege Bölgesine yayın yapmak son derece önemli. Ben bu süre zarfında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu pastayı hep birlikte keseriz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Aliağa Belediye Başkanı Serkan ACAR “ Herkese iyi akşamlar, bundan 1 yıl önce yine hep birlikte çok güzel bir gece yaşamış ve Aktif Radyonun 29. Yılını kutlamıştık. Ne mutlu ki Aliağa’mızın çok derli ve önemli kuruluşlarından olan Aktif Radyomuzun 30. Yılı münasebetiyle bir araya geldik. Nice nice 30 yıllar diliyorum tüm Aktif Radyo ailesine ve inşallah seneye de görüşürüz diyorum. Hepinize afiyet olsun” dedi.
Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ömür AVCI “Aktif Radyoya nice daha 30 yıllar diliyorum. 30. Yılınız kutlu olsun” dedi.
Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer ERTÜRK “30 yıl çok uzun bir süre. Aktif Radyo çok önemli bir kuruluş, önemli bir yayın organımız. Nice 30 yıllar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Aliağa Kaymakamı Zekeriya GÜNEY, Aliağa Belediye Başkanı Serkan ACAR, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ömür AVCI, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer ERTÜRK ile Aktif Radyo personeli tarafından pasta kesimi yapıldı. Gecede Aktif Radyo personeli ve yerel basın mensuplarından oluşan davetliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.