Akıncı ,sanayi sitesi esnafıyla buluştu... Canla başla Dikili derken sadece slogan atmıyoruz!

Akıncı ,sanayi sitesi esnafıyla buluştu... Canla başla Dikili derken sadece slogan atmıyoruz!
Editör: Aliağa Medya
11 Şubat 2024 - 22:28
Cumhur İttifakı  MHP  Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı, seçim çalışmaları kapsamında Dikili Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Yoğun ilgiyle karşılanan Akıncı, esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Akıncı, "Yaşanan sorunlarımız Dikili esnafınca zaten malum. Bir yağmur yağmaya görsün, sanayi sitemiz su içerisinde kalıyor. Hep söylüyorum, sorunu bilmek, tespit etmek bir işe yaramaz. Çözüm üretecek bir irade lazım. Biz sorunu biliyoruz, sorunun kaynağını biliyoruz ve çözebilecek bir iradeye de sahibiz." dedi.

Akıncı, sadece sanayi sitesinin sorunlarını değil, Dikili'nin tüm kronikleşmiş sorunlarını ve çözüm yöntemlerini de planladıklarını belirtti. "Bir ekibimiz sadece bu konular üzerinde, yani kronikleşmiş sorunlarımızın çözüm yöntemleri ile ilgili çalışırken, Dikili için daha neler yapabiliriz düşüncesi ile gençlerden kurduğumuz başka bir ekibimiz gece gündüz planlamalar yapıyor. Canla başla Dikili derken sadece slogan atmıyoruz." dedi.

Akıncı, esnaf ziyaretlerini önümüzdeki günlerde de sürdüreceğini söyledi.