AK Partili kadınlar üye çalışmalarında hız kesmiyor

AK Parti Menemen ilçe teşkilatı ve yönetimi, üye çalışmalarına ilçe genelinde devam ederek AK Parti’ye yeni üye kazandırıyor.

AK Partili kadınlar üye çalışmalarında hız kesmiyor
Editör: Aliağa Medya
04 Eylül 2020 - 09:05
Pandemi döneminde çalışmalarına kurallara uyarak devam eden AK Partili kadınlar kurdukları stant ve ziyaretler ile İzmir genelinde daha fazla başarı yakalamayı hedefliyor. Sık sık bir araya gelerek toplantı yakan AK Partili kadınlar, pandemi süreci boyunca da 65 yaş üstü vatandaşları telefon vasıtasıyla arayıp, sorun ve taleplerine yardımcı oluyor.

AK Parti Menemen Kadın Kolları Başkanı Emel Şanlı Coşkun, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu gönül seferberliği üye çalışmaları kapsamında, bizler de Menemen AK Kadınlar olarak ilçe teşkilatımız ve kadın kolları mahalle başkanlarımızla birlikte maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak AK ailemizi büyütmek adına çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Gönülden gönüle köprüler kurmaya, vatandaşımızın her şekilde yanında olarak bizlerden istedikleri her türlü sorun talep ve isteklerinde yardımcı olmaya devam etmekteyiz. Pandemi süreci başladığından bu yana gerek telefonla gerekse yaptığımız ziyaretlerle 65 yaş üstü büyüklerimiz başta olmak üzere her üyemize ulaşma gayretinde bulunarak onlarla birlikte süreci en iyi şekilde atlatmaya destek de bulunduk. Biz biliriz ki çalışmadan, ter dökmeden, heyecan duymadan hiç bir şey olmaz. Menemen için ilk günkü aşkla AK ailemize üyeler kazandırmaya devam eden teşkilatımız, İzmir ilçelerimiz arasın da Menemen’i ilk üç de olmasına, hedeflerimize daha yakında olmamıza vesile olan ilçe teşkilatımıza, kadın kolları teşkilatımıza ve AK ailemize katılan yeni üyelerimize teşekkürlerimizi iletiyorum. Bu güzel yolda yanımızda olmak isteyen herkesi cesareti ile yüreği ile azmi ve bilgileri ile AK ailemize bekliyoruz” dedi.