Ak Parti Ve MHP İl başkanları Aliağa'da Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi.

Ak Parti Ve MHP İl Başkanları  Aliağa’da Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi.

Ak Parti Ve MHP İl başkanları Aliağa'da Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi.
Editör: Aliağa Medya
03 Haziran 2021 - 03:25
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile  MHP  İzmir İl Başkanı Veysel Şahin  Aliağa ilçesinde bir dizi  ziyaret gerçekleştirdi.
Aliağa Devlet Hastanesi'ne Ek Poliklinik Binasın temel atma  törenine katılan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile  MHP  İzmir İl Başkanı Veysel Şahin   törenin ardından  ilk olarak Aliağa Ticaret Odasına ziyaret etti.

  Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka’nın karşıladığı heyette AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ile parti teşkilat üyeleri ve Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Y. Kemal Aygün hazır bulundu.
Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Aliağa’nın ülke ekonomisine sağladığı katkılar, bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıda Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Adnan Saka, bölgenin sorunları ile sanayi ve ticaret erbabının beklentilerini dile getirdi.
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, iletilen sorun ve taleplerle ilgili notlar alarak sorunların takibi ve çözümü noktasında gereken desteği vereceklerini ifade etti.


Aliağa Ticaret Odasının   ziyarettin ardından  İl Başkanları  zeytinli parktaki engeli kafe  geçerek Aliağa Esnaf ve sanatkarlar Odası  Başkanları Serdar Berk ile Salih Yiyitalp ve İlçede  çeşitli alanlarda faaliyet gösteren kooperatif başkanlarıyla toplantı yaptılar . Toplantıda Cumhur İttifakının İzmir İl Başkanları  

Oda Başkanları ve kooperatif başkanların  talep ve önerilerini dinledi.


Daha sonra AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile  MHP  İzmir İl Başkanı Veysel Şahin  İMEAK DTO Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
Ziyarette  Şahin  İMEAK DTO Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek , bölgenin sorunları ile Denizcilerin  beklentilerini dile getirdi.

Son olarak Cumhur İttifakının iki il başkanı  Petkim-Socar Türkiye Rafineri ve Petrokimya Genel Müdürü Anar Mammadov’u ziyaret  ettikten sonra ilçeden ayrıldılar

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile  MHP  İzmir İl Başkanı Veysel Şahin  ziyaretlerinde Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem ve yönetimi ile MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve yönetimi eşlik etti.

İsmail Hakkı Ergün