Ak Parti Menemen Gençlik Kolları " Biz Hiç CHP'li Olmadık " Dediler

Ak Parti Menemen Gençlik Kolları  “ Biz Hiç CHP’li Olmadık “ Dediler

Ak Parti Menemen Gençlik Kolları " Biz Hiç CHP'li Olmadık " Dediler
18 Temmuz 2019 - 15:14

Ak Parti Menemen Gençlik Kolları  “ Biz Hiç CHP’li Olmadık “ Dediler.


AK Parti Menemen Gençlik Kolları’ndaki dün yaşanan gelişme ile CHP’ye flaş transfer olarak duyurulmuş,  ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Haldun Çakmak’a rozet takılmıştı. Gündeme bomba gibi düşen haber tamamen asılsız olduğu eski Ak Parti gençlik Kolları Başkanı Haldun Çakmak haricindeki hiç kimsenin CHP'ye üye olmadığı öğrenildi.

Dün Menemen CHP İlçe Başkanı Serdar Değirmenci yaptığını konuşmada, Menemen’de CHP’ye güç katacaklar ifadesini kullanmış ve bunun yanı sıra son yerel seçimlerde hayal gibi görünen birçok Büyükşehir’i aldıklarını ifade ederek, bundan sonra yurt safında hedefimiz başkanlık sistemine hayır demek olacaktır. Menemen’de geçmiş dönemde AK Parti’de görev yapan arkadaşlar bu gidişatı görüp, CHP’de yerini almak ve mücadelemize destek olmak için ilçe başkanlığımıza başvurdular  ifadelerini kullanmıştı.  Bu konuşmanın ardından dün akşam itibari ile fotoğraf karesinde çıkan Haldun Çakmak haricindeki bütün Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri “ Biz hiç CHP’li olmadık, Ak Partiliydik ve halen Ak Partiliyiz. Başkanlık Sisteminde ve Genel Başkanımızın da sonuna kadar arkasındayız ” dedikleri öğrenildi. Bugün itibari ile Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Sıtkı Yüksel ile görüşerek durumun detaylarını anlattılar.

Haldun Çakmak Bizi Kandırdı


Dün CHP Menemen İlçe Başkanlığında düzenlenen Rozet töreninde Eski Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Haldun Çakmak’a CHP rozeti takılmış, Ak Partiden istifa ederek CHP’ye katıldıklarını söylemişti.
Fotoğraftaki gençlerden Haldun Çakmak haricindeki geri kalan bütün Ak Parti Gençlik Kolları üyelerinin ortak ifadesi  “Biz İş görüşmesi diye gittik. Eski Gençlik Kolları Başkanı Haldun Çakmak iş görüşmesine gideceğiz dedi diye gittik. Partimizden üyeliğimizi silmedik ve CHP’ye de üye olmayı hiç düşünmedik.  Eski Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı tarafından kandırıldık” dediler.

Kaynak : www.menemenhaber.com.tr