Ak Parti kadın kollarından aşure etkinliği

Ak Parti kadın kollarından aşure etkinliği
Editör: Aliağa Medya
26 Ağustos 2021 - 14:32
AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanlığı'nın organizasyonunda Muharrem Ayı nedeniyle aşure kaynatıldı.
Partinin İlçe Başkanlığında düzenlenen etkinlikte, teşkilatta görev alan kadınlar kazanların başına geçti.
Partiye gelen vatandaşlara aşure ikram edildi.
Partililerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, İlçe Başkanı Hamdi Erdem, AK Parti Aliağa Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Meşe, İl Kadın Kolları Aliağa Koordinatörü Nesrin Akşehirli, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.
Kazanların başına geçerek aşure kaynatan Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım, gazetecilere, Muharrem ayı içinde aşure dağıtılmasının önemini vurguladı.
Aşure'nin bereket olduğunu, birlik ve beraberliği pekiştirdiğini dile getiren Yıldırım, "Aşure berekettir, birliğin ve kardeşliğin göstergesidir. Böylesi güzelliklerden payımıza düşeni alarak saflarımızı sıklaştırıyoruz. Katılan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
Aşurenin yapılması için yönetiminde yer alan kadınların da katkı koyduğuna işaret eden Yıldırım, şöyle konuştu: "Partimizde bugün bu kazanın kaynamasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir birliktelik oldu. Gösterilen yoğun ilgi de çok güzeldi. Bereketin timsali olan ve içerisinde birçok manayı taşıyan önemli bir günde bütün gönüldaşlarımızla bir arada olma fırsatı bulduk."