Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, "Eğitimden Önce çocuklarımızın sağlığı "

 Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, "Eğitimden Önce çocuklarımızın sağlığı "
Editör: Aliağa Medya
26 Eylül 2020 - 00:32

 Aliağa ilçesinde bir dizi ziyarette bulan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ‘a  okulların  neden açılmadığını ve ilçenin bazı bölümlerinde  internettin  çekmediğinden dolayı  EBA bazı öğrencilerin  katılmadığını  bu yüzden Okulların  bir an önce  açılmasını isteyen vatandaşa AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar  “ Eğitimden önce çocuklarımızın sağlığını düşünmeliyiz. Sanırım  iler ki zamanlarda  kademeli olarak  eğitime başlanacağını düşünüyorum. çocuklarımız bizim için önemli.  İlçelerde  EBA nokaları kuruldu. Sanırım bu ilçede EBA noktası vardır. Oradaki arkadaşlar yardımcı oluyorlar ve sorununda çözmeye çalışıyorlar .” Dedi.
Helvacı mahallesi , Demokrasi  Meydanı’nda bulunan AK Nokta’yı ziyaret ederek vatandaşların sorunu dinleyen AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu .Burada esnaflarının yaşadıklarını sıkıntıları dinleyen AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar gerekli notları aldı.
“Kaymakamlığı nezaket ziyaretinde bulundu.
Esnaf ziyaretin ardından  Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman’ı makamında nezaket ziyaretinde bulunan Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, pandemi sürecinde kaymakamlık tarafından ilçe genelinde sürdürülen faaliyet ve çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Kaymakam Karaman’a yönelik gerçekleştirilen ziyarette İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar’a Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem ve Ak Parti Aliağa İlçe Yönetimi eşlik etti.
Milletvekili Yaşar Kırkpınar r tarafından gerçekleştirilen ziyarette Aliağa ile ilgili çeşitli konular değerlendirildi. Aliağa’yı yakından takip ettiğini belirten Milletvekili Yaşar KIRKPINAR Kaymakam Ömer Karman’ın yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik ederek başarılar diledi. Milletvekili Yaşar KIRKPINAR, İzmir Milletvekili olarak Aliağa’nın gelişmesi için yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceğini kaydetti.
Kaymakam Ömer Karaman kendisini makamında ziyaret eden Milletvekili Yaşar Kırkpınar’a yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Yapılan ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sonlandırıldı