AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem  Ve Yönetim Kurulu  , İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Devlet Hastanesini ziyaret ettiler

İlçe Başkanı Hamdi Erdem  Ve Yönetim Kurulu  İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Devlet Hastanesini ziyaret ettiler

AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem  Ve Yönetim Kurulu  , İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Devlet Hastanesini ziyaret ettiler
Editör: Aliağa Medya
23 Temmuz 2020 - 07:30

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem  ve yönetim kurulu üyeleri ile  birlikte yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçı ile Aliağa Devlet Hastanesi  Başhekimi  Uzm. Dr. Yalçın Koç Yiğit'e  “hoş geldin ziyaretleri” bulundu 
Ak Parti İlçe başkanı Hamdi Erdem ve yönetim kurulu ve Belediye Meclis üyes iHalil İbrahim Özer ile birlikte heyet   ilk önce  ilçe'ye yeni atanan ilçe emniyet müdürü Mehmet Balıkçıyı makamında ziyaret ederek devlette  ve ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunarak   başarılar dilediler.Akabinde   Binada bulunan emniyet birimlerinde çalışan personellerinde ziyaret eden Ak parti ilçe Başkanı Hamdi Erdem  burada polis memurlarıyla sohbett ettikten sonra  memurlara çiçek  takdim etti.
"Hastaneyi ziyaret ettiler."
Daha  sonra İlçe baskanı Hamdi Erdem n ve yönetim kurulu üyeleri birlikte Aliağa devlet hastanesine geçti.Burada yeni atanan Başhekim    Dr. Yalçın Koç Yiğiti makamında ziyaret ederek yeni görervinde başarılar dilediler.Burada Başhekim ile birlikte hasteneyi gezen Başkan Hamdi Erdem ve Yönetim kurulu üyeleri  Hastanedeki personele çiçek takdim ettiler.