AK PARTİ İL BAŞKANI SÜREKLİ FOÇADA

AK PARTİ İL BAŞKANI SÜREKLİ FOÇADA
Editör: Aliağa Medya
08 Nisan 2021 - 20:58

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli İzmir’in Foça İlçesi’nde temaslarda bulundu. Sürekli; aşı faaliyetlerinin hızla devam ettiğini, aşı ve kısıtlamaların olumlu sonuçlarının bayram sonrası yansıyacağını  belirterek esnafa umut verdi.

Beraberinde bazı İl Yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu Ak Parti İzmir il Başkanı Kerem Ali Sürekli ilçeye gelişinde Ak Parti Foça İlçe Başkanı Ethem Ali Haydar Çapçı, bazı ilçe belediye meclis  ve yönetim üyeleri ile partililer tarafından karşılandı.  Birlikte Reha Midilli Sevgi Caddesi üzerinde bulunan değişik faaliyet alanlarında ki dükkanları ziyaret edildi. Esnafın pandemi ve ekonomik konulara ilişkin sorunları dinlenildi. Çözüm için notlar alındı. Sürekli; kısıtlamalar nedeniyle daralan iş hacimlerinin bayram sonrası yeniden düzeleceği, ekonomik alanda iyileşmelerin hissedileceği konusunda esnafa umut verdi.         

 ESNAFA UMUT HALKA MÜJDE 

Foça’ya esnaf ve ilçe teşkilatı ile buluşmak üzere geldiklerini belirten Kerem Ali Sürekli, son günlerde gündemde olan Foça ile ilgili bazı gelişmeler konusunda da açıklamalarda bulundu. Kerem Ali Sürekli; “ Foça bu günlerde bayağı müjdeli haber aldı. Bunlardan biri 20 Nisan’da uzun yıllardır takip edilen, (Foça )Fransız Tatil Köyünün Özelleştirme İdaresi tarafından ihalesi var. İnşallah o olumlu sonuçlanır ve Foça’mız turizm alanında büyük bir hamle yapar. Aynı zamanda istihdama da katkıda bulunur.  Diğer yandan  Yenifoça Yat Limanı ile ilgili ihale de sonuçlandı. Onu da milletvekilimiz Necip Nasır kamuoyuyla paylaşmıştı. Bende bir kez daha ifade edeyim.  Diğer yanda uzun yıllardır Foçada kanayan yara olan koruma amaçlı imar planlarının merkez kısmı bitti. 1 bölü bin’lik çalışmaları yapılıyor.  Diğer  etaplarla ilgili çalışmalarda yapılıyor.  Milletvekillerimiz , bizler Foçamızın geleceği ile ilgili, ne katkı koymamız gerekiyorsa, bu çalışmaları yapıyoruz.  Yapmaya da devam edeceğiz.” Dedi.

Kerem Ali Sürekli ve ekibinin esnaf ziyareti ve ilgililerle temasları öğleden sonrada devam etti.