Ak Parti Genel Başkan Yrd Hamza Dağ, Aliağa ,Bergama ve Kınık Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ 31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı olarak seçimlere girip kazanan ile İkinci kez seçimi kazanan  Aliağa Belediye Başkanı

Ak Parti Genel Başkan Yrd Hamza Dağ, Aliağa ,Bergama ve Kınık Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti.
Editör: Aliağa Medya
25 Nisan 2019 - 00:39
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ 31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı olarak seçimlere girip kazanan ile İkinci kez seçimi kazanan  Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar İle Kınık Belediye  Başkanı  Sadık  Doğruer ve İlk defa Bergama’da  Belediye Başkanı seçilen  Hakan Koştu makamlarında ziyaret etti .

-Hamza Dağ’dan Serkan Acar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, ilk olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yeniden göreve seçilen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı ziyaret etti. Dağ ve beraberindeki partili heyet Serkan Acar’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Hamza Dağ, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Acar’ın geçtiğimiz dönemde Aliağa’da birçok başarılı hizmete imza attığını belirterek, bundan sonraki süreçte de Aliağa’ya hizmet etmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Hamza Dağ’ın her zaman yanlarında olduğunu, bazı önemli projelerin Aliağa’ya kazandırılmasına katkılar sağladığını belirtti.



“Bergama’da güzel işler yapacağız.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ  ,Aliağa’dan sonra Bergama ilçesine  geçerek Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Zorlu bir seçim dönemini geride bıraktık. Seçim döneminde tüm partililerimiz Bergama’ya ve Cumhur ittifakına yakışır bir şekilde canla başla mücadele ettiler ve böyle bir sonuç alındı. Tüm teşkilatımıza bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın bu başarısı 24 Haziran seçimlerinden bu yana sistematik bir şekilde çalışmasıdır. Ve Cumhur ittifakının da oluşmasıyla daha güçlü bir birliktelik oldu. Belki de İzmir’de Cumhur İttifakının en uyumlu ilçesi Bergama oldu. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatına ve partimizin teşkilatına, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, ana kademeye bir kez daha teşekkür ediyorum. Bergama’da güzel işler yapacağız. Vaat ettiğimiz projelerin hepsini hayata geçireceğiz ve hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Bundan kimseni kuşkusu olmasın. Sizlerin de desteği bu noktada çok önemli. Sizleri ziyaret ettiğimizde Bergama ile ilgili, daha önce olduğu gibi bundan sonrada desteğinizi fazlasıyla vereceğinizi belirtmiştiniz. İnşallah hep birlikte bölgemizin ve ilçemizin menfaati için çalışacağız. Çünkü 10 yıldır Bergama hizmet noktasında çok mağdur oldu. Bu mağduriyet ilgisizlikten ve alakasızlıktan kaynaklanıyordu. Buradaki yerel yönetimin isteksizliği ve vurdumduymazlığından kaynaklanıyordu. Tabi şimdi böyle bir durum söz konusu değil. Artık bahane değil hizmet üretme zamanı. Bir bahanenin arkasına saklanmadan burada gece gündüz hizmetleri üretmek adına çalışacağız. Bu noktada sizlerin desteği bizim için çok önemli. Ve bu desteği sağlayacağınıza eminiz. Geldiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

“Bergamalı hemşerilerimizle sık sık bir araya geleceğiz”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise “ 5 yıllık süre zarfında Kınık’ta neler yapmışsak bunların daha fazlasını neredeyse çoğu ilden daha fazla nüfusa sahip bu ilçeye yapalım dedik. Sağolsun Bergamalı hemşerilerimiz teşkilatlarımızla birlikte belediye başkan adayımıza gerekli teveccühü gösterdiler. Ve bizlere bu imkanı ve bu şansı tanımış oldular. Sorumluluğumuzun ve omuzlarımızdaki yükün de farkındayız. Bu noktada Bergamalı hemşerilerimizle sık sık bir araya geleceğiz ve yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı birlikte paylaşacağız. Belediye başkanlarımız bizlerden ne isterlerse gerçekleştirmek adına çabamızı ve uğraşımızı vereceğiz. Rabbim güzel işler yapmayı nasip etsin. Seçim dönemizde de söylediğimiz gibi ‘Bir elin nesi var, iki elin sesi var’ demiştik. Biz inşallah bu iki elin sesini Bergama’dan tüm İzmir’e göstereceğiz” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a, fotoğrafının yer aldığı parşömeni hediye etti.



“Mart'ın sonu Nisan yatırımlarla neşe doluyor insan demiştik”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı  ve ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ daha sonra Kınık ilçesine geçti Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'in Kınık Belediyesi girişinde karşıladığı Hamza Dağ Belediye Başkanlık makamına geçti Dağ Kınık Belediyesi şeref defterini imzaladı.

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı konuşmada 'Bu dönem sizlerin desteği Ak Parti ve MHP teşkilatların çalışması ve Kınık halkının teveccühü ile bir dönem daha Ak Belediyeciliği Kınık'ta devam etmek için yola çıktık inşalalh bu dönemde de verdiğimiz sözleri yerine getirerek hatta Aralık ayında başlattığımız projelerin şantiyelerini dolaşmaya devam ediyoruz  Bunu zaten seçim kampanyamızda da 1 Nisan Sabahı 7 Şantiyeyi dolaşarak hizmete devam edeceğiz demiştik Seçim kampanyaların ayrıca şunu söylemiştik Mart'ın sonu Nisan yatırımlarla neşe doluyor insan demiştik bu gün kaldığımız yerden şantiyelerimizi dolaşmaya devam ediyoruz Ben destekleri için Genel Başkan Yardımımız Hamza Dağ ve Ak Parti ailesine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum'dedi.

Dağ” Bir çok hizmeti ya bitirdik yada temelini attık”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ yaptığı konuşmada 'Kınık ilçemize bir kez daha teşekkür ziyareti yapmak için geldik 31 Mart seçimleri her yönden değerlendirilmemiz  gereken bir seçimdir hele İzmir ve Kınık'ta almış olduğumuz netice bizim açıdan her zaman değerlendirilecek bir orandır Kınık'a baktığımızda Kınık'ta 5 yılda Ak parti Belediyeciliği döneminde 600 milyonluk yatırım yapıldı Devlet Hastanesinden Öğretmenevine Tokisinden Gençlik Merkezi Parkları bir çok hizmeti ya bitirdik yada temelini attık İlk 5 yıllık dönem Belediye Başkanımız için acemilik dönemidir ikinci 5 yıllık dönemde Kınık'a Bergamanın da eklenmesi ile inşallah Bakırçay havzasında parlayan yıldızlar ortaya çıkaracağız ikinci 5 yılda Milletimizin bize vermiş olduğu desteğin farkındayız hem Kınık'ta hem Bergama'da almış olduğumuz oy oranları ciddi bir oy oranıdır bunlar bu güne kadar bizim alabildiğimiz oy oranı değildi dolayısıyla bizim sorumluluğumuzu daha da arttırdı bu sorumluluğun altında kalmamak için Belediye Başkanımız ve teşkilatlarımız ile el ele vererek bu 2 ilçenin her türlü sorunlarını çözeceğiz.' “dedi