AK Parti'den İYİ Parti'ye ziyaret

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem ,Belediye Meclis Üyesi İsmail Meşe ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan AK Partililer, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar’ı ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

 AK Parti'den İYİ Parti'ye ziyaret
Editör: Aliağa Medya
18 Ocak 2020 - 02:27
AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi  Erdem  ,Belediye Meclis Üyesi  İsmail Meşe ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan  AK Partililer, İYİ Parti  Aliağa  İlçe Başkanı Yavuz Adar’ı ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettiler.
Aliağa İlçesinin sorunları hakkında konuşulduğu ve  sohbet havasında geçen  İlçe  Başkanı Yavuz Adar  AK parti İlçe teşkilatı yönetimi ve Meclis Üyesi İsmail Meşe’nin  Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetlerini dile getirdi. AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem ,Meclis Üyesi İsmail Meşe, Yönetim kurulu üyeleri Zülküf Koçoğlu, Bedrettin Yaşar Demir, Oğuzhan Yaver, Ertunga Günder , İyi parti ilçe başkanı Yavuz Adar’a ve yönetimi kurulu üyelerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ettiler.
 
Adar”  Aliağa’nın ve Aliağalıların sorunlarını dile getirmek için ortak hareket etmeliyiz “

Önceki günlerde  İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir’e Aliağa’nın sorunlarını masaya yatırabilecekleri bir çalıştay yapma çağrısında bulunmuştu.
 
İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin daveti üzerine İzmir’de bir araya gelen il başkanlarının toplantısının bir benzerinin de Aliağa’da düzenlenmesi gerektiğini söyleyen  Adar” “AK Parti İl Başkanı sayın Kerem Ali Sürekli’nin, başta il başkanımız sayın Hüsmen Kırkpınar ve diğer parti il başkanlarını toplantıya davet ederek İzmir’in sorunlarını masaya yatırması ve istişarelerde bulunmasını takdire şayan, şık bir hareket olarak değerlendiriyorum. Şahsım ve partim adına kendisine teşekkür ediyorum. Buradan AK Parti Aliağa İlçe Başkanım Hamdi Erdem’e ve diğer ilçe başkanlarımıza sesleniyorum. İl başkanlarımızın yaptığının bir benzerini bizde Aliağa adına yapabiliriz. Aliağa’nın sorunlarını siyaset üstü bir anlayışla, sorunların tespiti, giderilmesi ve sonuca ulaşması, hızlandırılması adına bizde bir çalıştay düzenleyebiliriz. En temel sorun hastaneler sorunu, bununla ilgili ilçe başkanları olarak lütfen bir araya gelelim ve birlikte hareket edelim. İlçe başkanlarımızla bir araya gelerek Aliağa’yı ilgilendiren diğer konularla hem Aliağa Belediye Başkanıyla hem de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanıyla Aliağa’nın ve Aliağalıların sorunlarını dile getirmek için ortak hareket etmeliyiz. Aliağa’daki vatandaşlarımızın ihtiyaçları her türlü siyasi ikbalden ve beklentiden yücedir. ” İfadelerini kullandı.