AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım yeniden seçildi. Başkan Akman : " Bu davayı makam mevki için sevmedik. "

AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım yeniden seçildi. Başkan Akman : " Bu davayı makam mevki için sevmedik. "
Editör: Aliağa Medya
01 Ekim 2020 - 00:25
Ak Parti İzmir kadın Kolları kongreleri Aliağa’dan başladı. AK Parti Aliağa  İlçe  Kadın Kolları’nın 6. Olağan Kongresinde, Şule Akman Yıldırım yeniden  Kadın Kolları Başkanı seçildi.
AK Parti Aliağa Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi, Aliağa Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu’nda İzmir AK parti  İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ   ,İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan  ile  MHP Aliağa Kadın Kolları Başkanı Nurten Yaşar ve  çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti
AK Parti Aliağa  İlçe Kadın Kolları’nın 6  Olağan Kongresi’nin ardından Şule Akman Yıldırım yeniden başkan seçildi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman “Bize tevdi edilen bu görevi seçim kaygısıyla değil, insanımıza hizmet etmek gayesiyle sürdürüyoruz. Görevimizi layıkıyla yapabilmek için sadece seçimden seçime değil, yönetimimle birlikte daima alanlardayız.
Aziz milletimizin bize verdiği desteğin sürmesi için bir an bile boşluk bırakmadan, karamsarlığa kapılmadan hep vatandaşımızın yanında olduk. Hiçbir zaman makam, mevki peşinde olmadık. Son yerel seçimlerde belediye meclis üyeliği aday adaylığımız söz konusu olmuştu. Ancak çeşitli nedenlerle aday gösterilmeyince de bir an bile olsa nefsimize uyup geri durmadık. Sanki ilk sıra meclis üyesi adayıymış gibi tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdürdük. Çünkü bizler bu davayı makam mevki için sevmedik. Bizim gayemiz Rızayı İlahiyi kazanmaktır. Bu aşamada şahsıma gösterilen, hiçbir zaman esirgenmeyen sevgi, saygı ve yakınlık için herkese şükranlarımı sunuyorum. Her bir üyemizi, bize sempati ile yaklaşan ve desteklerini esirgemeyen kadirşinas Aliağalıları muhabbetle kucaklıyorum. Gönül rahatlığıyla ifade edebilirim ki yaptıklarımızdan dolayı gurur duyuyorum ve içim huzurla doluyor. Bana bu duyguyu hissettiren şey omuz omuza çalıştığım teşkilat mensubu arkadaşlarımın ailelerinden, sevdiklerinden fedakarlık ederek bu kutlu dava için harcadıkları zamanların ve emeklerinin zayi olmadığını görmektir. Bundan sonra da aynı heyecan ve başarılarla yolumuza devam edeceğiz. Bizlere güvenenleri mahcup etmemek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Cumhurbaşkanımızın “kendinize güvenin” diyerek “aşkla” çıktığı bu kutlu yol bugün çığ gibi büyümüştür. Ben de bu büyük davada İbrahim’ine su taşıyan küçük bir karınca misali denizde bir katre, çölde bir kum tanesi olabildiysem ne mutlu bana. Çünkü bizler yaşamın gayesinin Allah’a iyi bir kul olmak olduğunu, hayatın anlamının sadece bir imtihandan ibaret olduğunun bilincindeyiz. Çünkü bizler makam mevki için değil, bu dünya için değil, Yüce Rabbimizin huzuruna çıkacağımız gün ve ondan sonrası için yaşarız. Çünkü biz biliriz ki gerçek makam Rahmeti Rahman’ın  huzuru mahşerde bize vereceği makamdır. ”dedi

" Uzun yıllar boyunca ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz"

AK partili kadınların ; disiplinli ve ilkeli duruş ile çalışmalarını yürütürken kadın kimliğiyle siyasete katkı sağlamaya, siyasete nezaket ve samimiyet kazandırmaya devam edeceklerini söyleyen İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ  ise” Çok değerli yol arkadaşlarım; 19 yıllık siyasi yolculuğumuzda partimiz en büyük desteği hep kadınlardan aldı, sizlerden aldı. Ak Parti kadınlarla güçlendi, kadınlarla büyüdü. "Kardeşlerim, siyasi hayatımda hep hanım kardeşlerime güvendim." En başarılı çalışmaları hep hanım kardeşlerimle birlikte yürüttüm." diyen bir liderle Sayın Recep Tayyip Erdoğanla yol yürümenin onurunu, gururunu aynı zamanda sorumluluğunu taşıyoruz. Ak Partimizin kurucusu, ufkumuzu ve vizyonumuzu  belirleyen, gayret ve cesaret kaynağımız, Genel Başkanımız ,Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Buradan sevgiyle saygıyla selamlıyorum.  Türkiye'de kadınların siyasi hayata katılımına önem veren yönetim kademelerinde  onlara en çok yer açan parti, Ak Parti'dir. Kadınların siyasetteki yolunu açan Sayın Cumhurbaşkanimızın öncülüğünde, milletimizden aldığımız güçle, sürekli kendimizi yenileyerek ,geliştirerek inşallah uzun yıllar boyunca ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.
Partimizi 2023 hedefine taşıyacak olan kadrolarımızla, ekiplerimizi zenginleştirerek yolumuza devam edeceğiz. Ak kadınlar; disiplinli ve ilkeli duruş ile çalışmalarını yürütürken kadın kimliğiyle siyasete katkı sağlamaya, siyasete nezaket ve samimiyet kazandırmaya devam edecektir.
Bizlere düşen; kendi elimizde, kendi ilçemizde tıpkı bir anne gayretiyle, güler yüzle, şevkatle sevgiyle üstümüze düşeni yapmaktır gönüllere dokunmaktır. Bizler bugün üye sayısı 5 milyon olan çok büyük bir kadın teşkilatıyız. İzmir'de son üç ayda kadın üye sayımızı 22 binin üzerinde artırarak Izmir'deki 200 binin üzerindeki üye sayımızla büyük bir başarıya hep birlikte imza attık.
Bir yandan üye çalışmalarımızı gerçekleştirirken bir yandan siyasete kadın yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Çünkü Türkiye'nin istikbalinin teminatı AK Partidir ,AK kadınlarımızdır.
Bugün buraya gelerek kongremize katılan, coşkumuza ortak olan tüm kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum.. tekrar göreve seçilecek olan ilçe kadın kolları başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum” diye konuştu.