AK Parti Aliağa  İlçe Başkanlığına Bedrettin Yaşar Demir  atandı

AK Parti Aliağa  İlçe Başkanlığına Bedrettin Yaşar Demir  atandı
Editör: Aliağa Medya
08 Haziran 2022 - 18:52
AK Parti Aliağa’da geçtiğimiz aylarda   istifası alınan İlçe Başkanı Hamdi Erdem’in yerine Bedrettin Yaşar Demir atandı.
AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen törenle Bedrettin Yaşar Demir’e yetki belgesi takdim edildi.
Düzenlenen törene AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş ,AKP Aliağa Belediye Meclis Üyesi İbrahim Halil Özer, yanı sıra Siyasi ve Hukuk işleri İl Başkan Yardımcısı Ali  Arslan , Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem de katıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda  "Aliağa İlçe Başkanlığına Sn. Yaşar Demir atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Sn. Hamdi Erdem’e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz" denildi.
Yetki belgesini almasının ardından Parti ilçe binası girişinde partililer tarafından  karşılandı.
Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım Tarafından  Başkan Demir'e çiçek takdim edildi. Tebrikleri kabul eden AK Parti Aliağa İlçe başkanı Yaşar Demir ilk açıklamasını yaptı.

“Kapımız Herkes Açık”

Kapılarının herkese açık olduğunu belirten AK Parti Aliağa İlçe başkanı Bedrettin Yaşar Demir "Rabbime hamd olsun böyle bir görevi bize nasip etti. Büyüklerimize de çok teşekkür ediyoruz böyle yüce bir görevi bize verdiler onların takdirleriyle buraya geldik. Yaklaşık 3 veya 4 aylık bir süre geçti. bu süreçte sıkıntılar yaşandı, isimler geldi geçti. Fark etmez biz AK Partiliyiz. Ben 20 yıldır bu davaya hizmet ediyorum. bundan sonrada kapımız herkese açık. Elimizden geldiğince toparlayıcı olacağız. Herkese kucak açacağız. Burada görevimizin başındayız rabbim layığı ile yapmayı nasip etsin inşallah" dedi.