Adar "Bu ihanetten kurtulmanın tek yolu kalmıştır"

 İYİ parti  Aliağa Belediye meclis üyesi Gülten Taşbaşın  partisinden istifasın  ardından İYİ parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar  basın açıklaması yaptı.

Adar "Bu ihanetten kurtulmanın tek yolu kalmıştır"
Editör: Aliağa Medya
17 Şubat 2020 - 23:48

 İYİ parti  Aliağa Belediye meclis üyesi Gülten Taşbaşın  partisinden istifasın  ardından İYİ parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar  basın açıklaması yaptı.
İlçe Binasında  yapılan basın açıklamasında  önce  İYİ parti Aliağa ilçe Başkanı Yavuz Adar  Aliağa Belediye Meclisi’nde Sedat Sarı ile birlikte İYİ Parti’yi temsil eden Gülten Tabaş’ın  e-Devlet üzerinden partisinden istifa ettiğini öğrendiklerini  ve  neden istifa ettiğini Meclis üyesi Gülten Taşbaş’ın telefonları ile sosyal medya  hesaplarının kapalı olduğunu belirtti.
 İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar Yaptığı basın açıklamada şunları söyledi;"Gülten Taşbaş 'in 13 şubat günü partimiz üyeliğinden istifa ettiği anlaşılmıştır.
Bu konuda bu güne ve bu saate kadar kendisinden her hangi bir açıklama yapılmadığı gibi , istifa sonrası bütün iletişim araçlarını kapattığı için bizlerinde kendisine ulaşma ve işin aslını öğrenme imkanımız olmamıştır. Bu noktada kamuoyunda birkaç gündür konu ile ilgili çıkan haber ve söylemlerin yoğunlaşması üzerine bir açıklama yapma ihtiyacı hasıl olmuştur. İnsan Siyasetin en önemli unsurlarından bir tanesidir .Bu unsur temel olarak sayısal —nicel bir değerdir ve sayı çubuğundaki sıfırın hemen dibindeki birdir. Ancak insan genellikle öğrenen ve sürekli kendini geliştiren de bir varlıktır. Böylelikle bilgi , kültür ahlak gibi birçok kıymetli özellikler ile kendini donatıp nitelik katan insan sıfırın yanındaki bir olmaktan çok öteye gider ve bazen on olur bazen bin bazen milyon olur. Artık nitelik öyle bir seviyeye gelir ki , sırada etrafa ışık olmak vardır. işte tam bu noktada insan siyaset yapmalı ,insanların en kutsal emanetleri olan oylarına talip olmalıdır. 31 Mart 2019 yerel seçiminden başlayarak bu güne kadar geçen zamanı göz önüne aldığımızda ;
Sıfırın hemen dibindeki "bir" olmaktan öteye gidememiş , Yani nitelikten hiç nasibini alamamışların varlığı nicelik olarak "bir" değerinde iken nitelik olarak herkesin de şahit olduğu üzere maalesef "sıfır" değerindedir. Dolayısı ile , bu türlerin yokluğu da sadece sayısal olarak bir eksiğe sebep olur, Ama nitelik olarak "sıfır" kayıp yaşatır. Bununla beraber gittikleri yerde de sayısal olarak sadece bir artıları olurken nitelik olarak "sıfır" katkıları olur. Bir düşünüründe de dediği gibi "aramızda durarak hak etmediği itibarı görüyordun, bu hamlenle karakterini ele verdin, artık hak ettiğin ithamlar ile baş başasın "sözü herhalde geline bu durumun en güzel özeti olacaktır. Bu ihanetten kurtulmanın tek yolu kalmıştır. millet ittifakına gönül veren vatandaşlarımızın bu şerefli emanetini meclis üyeliğinden de istifa etmek sureti ile iade etmendir.
Buradan iyi partiye gönül vermiş herkese sesleniyorum. Iyi parti umudun vahasıdır. Nefesi tükenenler, , yüreği yetmeyenler keyfinizi kaçırmasın. Sıfırdan bir ve milyonlar yaptığımız gibi ,az , çok , eksiği tam yaparız. Her dem yeniden doğarız. Bizden kim usanası..." ifadelerini kullandı.