8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Menemen Edip Akbayram Konseri ile kutladı

Menemen İlçesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nü coşkulu bir program ile kutladı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Menemen Edip Akbayram Konseri ile kutladı
Editör: Aliağa Medya
09 Mart 2019 - 14:34
Menemen İlçesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nü coşkulu bir program ile kutladı .

Menemen Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy, Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir düğün salonunda kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda konuşma yapana Belediye başkan adayı serdar aksoy Sadece Bugünün kadınlar günün değil dünya emekçi kadınlar günün olduğunu söyleyen Aksoy “ Şunu çok iyi biliyoruz Bir kadın özgüleştilçe erkekde özgürleşecektir.Bu çok önemlidir.Kadın özgürleşecek daha sonra erkek özgürleşecek “dedi. Kahvaltı programında başlayan kutlama programı akşam saatlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer’inde katıldığı Edip Akbayram konseri ile devam etti. Cumhuriyet Meydanında konuşmaların ardından sahneye çıkan Edip Akbayram sevilen şarkılarını alanı dolduran menemenlilerle birlikte söyledi. Konser yaklaşık 2 saat sürdü.

  

#Aliağa