13. Eylül Aliağa'nın Kurtuluşunun 98. Yıldönümü Kutlandı

Aliağa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı sosyal mesafe kurallarına uygun olarak kutlandı.

Editör: Aliağa Medya
14 Eylül 2020 - 07:48
Aliağa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı sosyal mesafe kurallarına uygun olarak kutlandı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şubesi öncülüğünde  düzenlenen  98 'nci yıl dönümü programı  Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra  Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şubesi Başkanı Suat Kıvılcım Çağan tarafından  açılış konuşmasının ardından diğer katılımcılar günün anlam ve önemi ile yaşanan tarih hakkında konuşmalar yapıldı.
Aliağa Kurtuluş Günü etkinlikleri Zeytinli Park'da İzmir Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı'nın sunduğu müzik şöleni ile devam etti.
Kutlamalar kapsamında Aliağalı motorcular ve bisiklet grupları da kortej oluşturarak şehri turladı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şubesi tarafından organize edilen kutlamaların sona ermesinden sonra, Aliağa Engelsiz Kafe'de sesi ile sevilen sanatçı Cengiz Onur ve diğer saz sanatçıları tarafından saz dinletisi düzenlendi.
Cumhuriyet Meydanında düzenlen programa  CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Özcan Durmaz, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, CHP Belediye Meclis üyeleri,Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan, Emekli Sen Aliağa Şube Başkanı Sebahattin Yeşiltepe, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi'nin Başkanı Celal Süslü ve Vatandaşlar katıldı.