1.Ulaş Bayam  Halı Saha Turnuvası Başladı

1.Ulaş Bayam  Halı Saha Turnuvası Başladı
Editör: Aliağa Medya
30 Haziran 2022 - 22:15
Aliağa  Galatasaray  Taraftarlar Derneği  tarafından düzenlenen Aliağa Galatasaray Futbol  Okulu 1.Ulaş Bayam  halı saha turnuvası başladı.
Aliağa ilçesinde Ağa Park’ da  düzenlenen  turnuvanın başla  vuruşunu Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından yapıldı.
Turnuvada  Yıldızlar kategorisi ile Gençler kategorisinde  takımlar mücadele edecek. Turnuvada  dereceye giren takımlar  8 eylülde ödülleri verilecek
Turnuvayı düzenleyen Aliağa Galatasaray Taraftarlar Derneği n adına açıklamada bulunan  dernek başkanı  Adem Koç,  Yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  bu dönem daha da aktif olmak için çalışmalarda bulunacaklarını  belirten   Koç” Bildiğiniz gibi Yıllarca Galatasaray aşkıyla armaya hayatını adayan, değerli tribün önderlerinden ve uzun yıllar Ultraslan İzmir koordinatörlüğü yapmış  rahmetli Aliağalı Ulaş Bayam kardeşimizin ismini yaşatmak için  dernek olarak bu turnuvayı düzenledik. Bu turnuvayı geleneksel hal e getireceğiz “ifadelerini kullandı.
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar   turnuvanın ismini Ulaş Bayam  olmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek turnuvanın  geleneksel olmasının ümit ettiğini söyledi.

Ulaş Bayam Kim?


1978 yılında İzmir’de dünyaya gelen Ulaş Bayam İzmir Aliağa'lıdır. Galatasaray taraftar grubu olan Ultraslan’ın İzmir koordinatörüdür.Yine Ultraslan’ın Yurtiçi Temsilcilikler Sorumluluğunu da üstleniyordu. Galatasaraylı taraftarların “kuru pilav cacık Ulaş Başkan acıktık” tezahüratına konu olmuştu
22.12 2020 tarihinde Covid-19 sebebiyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede Ulaş Bayam hayatını  kaybetmişti .Mezarı Aliağa Şehir mezarlığında bulunmaktadır.