Ahmet Özşahin'e Hüzünlü Veda

Ahmet Özşahin'e Hüzünlü Veda
Editör: Aliağa Medya
06 Nisan 2026 - 21:50
Aliağa’nın sevilen ve tanınan simalarından, Aliağaspor’un eski yöneticilerinden Ahmet Özşahin’in vefatı sevenlerini derinden üzdü. Ahmet Özşahin, Aliağa Merkez Caminde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir devam eden rahatsızlığı nedeniyle 78 yaşında hayatını kaybeden merhum Ahmet Özşahin için Aliağa Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına; Özşahin ’in yakınlarının yanı  sıra  Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Öztürk, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Özşahin’in naaşı, kılınan namazın ardından dualar eşliğinde Aliağa Şehir Kabristanlığı'na defnedildi.
Aliağa Medya olarak  Merhuma Allah’tan rahmet ,ailesine ,yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.Mekanı cennet olsun
Haber:İsmail Hakkı Ergün