CHP ve İYİ Partin 'den AK Parti'ye bayram ziyareti

CHP ve İYİ Partin 'den AK Parti'ye bayram ziyareti
Editör: Aliağa Medya
21 Temmuz 2021 - 15:42

Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen partiler arası bayramlaşma programı kapsamında CHP Aliağa  ve İYİ Parti Aliağa heyetleri AK Parti'yi ziyaret etti.
İYİ parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar ,başkan yardımcısı Osman Moğulkoç ve Belediye meclis üyesi Sedat Sarı  ile birlikte ilk önce CHP Aliağa İlçe binasına gelerek burada CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ile  CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ve partilerle bayramlaştılar . Daha sonra CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar  başkanlığında oluşan heyet AK parti Aliağa İlçe Başkanlığında  bayram ziyaretinde bulundu.
CHP ve İyi Parti  heyetini, AK Parti İlçe başkanı Hamdi  Erdem karşıladı. İki heyet daha  sonra bayramlaştı. Başkan Hamdi  Erdem ,  CHP ve  İYİ parti  heyetini ağırlamaktan dolayı memnuniyetini  dile getirdi.
Sohbet ortamında geçen ziyarette  günün anısına toplu fotoğraf  çekildi
Parti başkanların  yapılan bu ziyaretlerde  ,  Bayramların  birlik, beraberlik, kardeşliğin ve dargınların barıştığın  günlerde olduğunu   bir kez daha gösterdiler.
İsmail Hakkı Ergün